Odzivi udeležencev delavnice

“Zelo uporabno, zanimivo, kup predlogov za konkretno delo, spremljanje, opombe za tisto, kar včasih pozabimo narediti ali pa nam zmanjka časa.” (M.G.)

“Strokovno, zanimivo, dobro podkrepljene s primeri iz prakse, uporabno.” (S.P.)

“Izobraževanje je bilo zame zelo zanimivo, saj posebnih znanj na to temo nimamo. Odprlo mi je kar nekaj tem v razmislek.” (R.G.B.)

“Pridobil sem nova znanja s področja prodaje. Predavanje mi je bilo zelo zanimivo.” (S.S.)

“Odlično! Uporabno!” (I.K.)

“Strokovna delavnica, v katero je bilo vključenih veliko primerov iz prakse predavateljice. Sproščen odnos predavateljice in zavzetost iskanja odgovora na zastavljena vprašanja.” (P.U.)

“Predavanje, ki je primerno za vsakogar, ki se ukvarja z maloprodajo – trgovci, dobavitelji, potniki… ABC osnove za vse – toplo priporočam.” (A.N.)

“Hvala za današnja zanimiva spoznanja o mojem razumevanju UBS-a, prodaje, pozicioniranja in polic trgovcev na splošno.” (B.Z.)

“Delavnica na temo UBS, ki jo je vodila ga. Andreja Avberšek, je vsekakor zadovoljila moja pričakovanja. S pomočjo delavnice se je moje znanje tega področja osvežilo in logično povezalo, s pomočjo praktičnih primerov pa sem prepričana, da se bo vse odrazilo tudi pri našem poslovanju.” (B.A.)

“S predavanjem sem bil zelo zadovoljen. Všeč mi je bil pristop in obdelava konkretnih primerov (pivo, vino, sirupi ipd.). Menim, da so podobne delavnice potrebne za izobraževanje ljudi, ki delajo v “trgovski” branži.” (B.H.)

“Vsekakor priporočam delavnico vsakemu, ki dela na področju FMCG, ne glede na profil, saj dobiš celoten vpogled v širšo sliko delovanja in implementacije UBS. Samo z jasno in celotno sliko le-tega lahko skupaj celoten potrošniški sistem funkcionira na način, da je kupec na prvem mestu, obenem pa so tudi vsi ostali igralci zadovoljni.” (R.N.)

“Pozitivno se mi zdi, da sem dobil vpogled kako trgovec analizira in razmišlja o kategoriji. Dobre so tudi iztočnice na kaj oziroma katera področja se fokusirati pri pogovoru s trgovcem.” (A.I.)

“S seminarjem sem zadovoljen. To področje je bolj narejeno proizvajalcem in trgovcem, vendar sem dobil vpogled na problematiko, ki je prisotna med njimi. Menim, da bi z vpeljevanjem UBS vsi bili na boljšem, med njimi tudi HL Display.” (D.Č.)

“Predavanje je bilo zelo zanimivo; zelo nazoren prikaz s posameznimi primeri. Takšnega načina razmišljanja do sedaj še ni bilo in je dejansko drug vidik gledanja na prodajo. Sama se s prodajo še ne ukvarjam, celotno predavanje pa sem razmišljala o sebi kot potrošniku. Hvala!” (A.Š.)

“Delavnica je bila zelo zanimiva, saj smo spoznali delovanje trgovca z njegove plati. Medsebojna komunikacija (med trgovcem in dobaviteljem) bi posledično kreirala boljše pogoje za obe strani.” (B.B.)

“Zanimivo in uporabno znanje, ki žal v praksi ni vedno tako in smo žal dobavitelji vedno tam nekje zadaj. Ko bodo UBS upoštevali vsi trgovci, bo tudi za nas proizvajalce lažje.” (A.M.)

“Super, ker smo lahko spoznali, kaj vse se še da postoriti in še drugo, da imamo bolj kot ne vsi iste težave.” (S.K.)

Pridružite se nam.